11 Comments

Hai să prostim poporul cu televizorul

În ce hal pot să mintă ăștia la tv, depășesc orice limită a bunului simț. Acum 2 minute dădeau un reportaj: “Mamaia este ocupată în proporție de 100%” hahahahaha ce glumă bună. Aseară , în cluburi lucrurile stăteau cam așa: Office arhiplin, Bellagio și Fratelli porno (goale); astăzi, acum 30 de minute am venit din Mamaia: pe plajă la Kudos,absolut toată lumea beată și drogată, stăteau dezbrăcați , dar afară te ia vântul pe sus; pe șosea…mai țineți minte mersul bară la bară, nervi întinși la maximum, potopul de înjurături din alți ani? Ei bine , se circulă foarte bine, cu viteza melcului , bineînțeles , ca să admire lumea personajele din mașină și mașina.
A încercat una bucată moldovean să mă agățe: “Unde te grăbești frumoaso? Deschide geamul să vorbesc cu tine! Vreau să te invit la un suc!”
Cât de prost ești: 1. Nu aș merge cu tine nici până la colț când te văd că mergi cu geamul deschis și muzica la maximum(Salam Victoria , “Copilul de platină- bună denumire Cristina – la tine era :)) !
2. Zgarda ta, scuze, lanțul de la gât, mă face să pun în acțiune toată herghelia de sub capotă și crede-mă am mai mulți ca tine cu mult, s-ar putea să zici că te-a lovit efectul Morgana , după ce calc accelerația!
3. Sunt al naibii de măritată!!! Iar dacă aș avea nevoie de un amant, dă-mi voie să te dezamăgesc: NU TE ÎNCADREZI ÎN TIPARUL MEU!

11 comments on “Hai să prostim poporul cu televizorul

  1. Da-mi voie sa ma laud again: Nu m-am mai uitat la tv de trei ani ( parca ).. si tare mandra sunt 😀

  2. așeaaaa….fii rea!!!!!!!!!!!!!…me gustas:)))..eu nu ănșiram 3 motive pentru care NU!!!…eu îl călcam direct!

  3. de eram in locul tau ii ziceam aluia “bah gogule, eu nu beau suc. numa bere” :))
    te pup

  4. Lumea dezbracata, beata si drogata 🙂
    Gata, e clar ca nu ma duc la mamaia anul asta , eu sunt Zen

Leave a comment