9 Comments

Cu soțul în dreapta

Dacă urăsc ceva în viață, foarte tare, e când i-au mașina domnului cu tot cu el în dreapta. La început stătea ,crispat, se ținta strâns de portieră și se uita disperat în oglinda din dreapta și îmi ținea următoarele teorii: ” De ce nu semnalizezi?” ( ăăă…la București nu se semnalizează ,la naiba); ” De ce îi tai fața ăluia din spate?” (același motiv ca la întrebarea anterioară); “Nu ți se pare că stai prea adânc în scaun și nu vezi botul mașinii” ( Văd emblema, tot acolo e și botul); ” Uite groapa! Nu frâna în groapă!” ( dacă nu îmi freci creierii, nu o fac, iar dacă nu îți convine , ia și condu!)
Ei bine, azi ,după mult timp, s-a gândit să se joace cu nervii mei…Ne-am dus, undeva , în Mamaia, după care mi-a aruncat cheia, că să conduc eu pentru că lui îi e lene- zis și făcut. Pornesc motorul, dau pe R, nu apuc să mă mișc 1 m :” dar nu îți aranjezi oglinzile?”
Eu: ” Am aceiași poziție cu tine”
El: ” Tu nu vezi botul mașinii! ”
Eu: ” Văd emblema!”
El: “Mi se pare că te uiți prin volan”
Trag în prima parcare după sensul giratoriu, îmi ridic scaunul și îi spun: ” nu vrei tu să conduci cu capul în plafon? Că eu mă simt suită în corcoduș”
El: ” Bine…stai cum vrei.”
Mai mergem ce mai mergem: ” Dar de ce te muți pe banda aia?”
Eu: “Că ăia din fața mea fac stânga…”
Și după ce mi-a frecat nervii o jumătate de oră la modul acesta m-a anunțat că eu conduc până la munte că el stă cu fii-sa în spate și o să facă mișto amândoi de mine…
Mă pregătesc să intru în parcarea de la mall, vede al meu pe una în Logan: ” Ia uite cât loc e în spatele ei( pe bancheta din spate) , zici că are S class”- ce e drept mușca din volan.
Eu: “Și mă-ta stă la fel, numai că în dreapta! Eu la înălțimea mea și să vreau nu pot să mușc, mă incomodează picioarele” :))
Caterinca e caterinca, ce credeți ? Gata , gata să mă lovească “mâncătoarea de volan” , femeia intră în sensul giratoriu pe banda a IIa și iese pe prima, adică în mine, dacă nu frânam. Se pune domnul, înjură( la noi în mașină, nu vă închipuiți că pe geam la aia) de mama focului, la care , eu senină ca lacrima: ” Tu nu înțelegi că 90% din femei nu au ce căuta la volan? Unele sunt făcute să conducă mașina de spălat rufe/vase, mașina de călcat, mașina de gătit, mașina de cusut, etc( no offense Clau) ”
El: “Mdea, ai și tu dreptate…tu ,în afara de automobil , nu știi să folosești alta”
=))

Advertisements

9 comments on “Cu soțul în dreapta

  1. Lasa, mai bine asa…la ce iti folosesc atatea masinarii???…..e suficient automobilul!:)))

  2. :)) ce ofence tu ca stiu cum conduc :)) LOL!

  3. Nici cumnatei mele nu-i place sa conduca atunci cand e sotul langa ea si o inteleg perfect 🙂 Nu se poate rabda sa nu-i atraga atentia pentru chestii stupide

  4. Rabdare si nervi sa ai in continuare, pentru ca astea sunt parte activa a vietii!. Succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: